fbpx

Skip links

Перевіряти фіскальний чек – це по-європейськи!

28 листопада в рамках проведення «Днів європейської торгівлі в Україні» для студентів Київського торговельно-економічного Університету відбулася надзвичайно цікава та пізнавальна лекція на тему моніторингу фіскальних чеків за допомогою нещодавно запущеного Державною фіскальною службою відповідного онлайн сервісу.

Зокрема,  Андрій Панасюк – експерт з економічних питань, голова Асоціації товарно-грошового обігу, член Української Ради Бізнесу, та Ольга Фреюк – активіст Всеукраїнського руху «Молодь за права споживачів», учасник Консумерської Асамблеї України, розповіли студентам про найбільш розповсюджені схеми обману споживачів та про те, як протидіяти незаконним діям. Студенти КНТЕУ ставили багато різноманітних запитань щодо чеків, особливостей продажу товарів та взагалі захисту прав споживачів, що в свою чергу, свідчить про серйозну зацікавленість в зазначеній темі.

Загалом кожен споживач має змогу перевірити якість виданого йому фіскального чеку. Для цього необхідно перейти за посиланням нижче та заповнити відповідні дані.

https://cabinet.sfs.gov.ua/cashregs/check

Залишити коментар

Name*

Website

Коментар